You are logged in as a guest. ( Logon | Register Now! )



Livewell aerator question
Jump to page : 1
Now viewing page 1
   Fishing Boats, Motors, Trailering, Q & A or Discussion

Posted by TightlineT
11/25/2019 9:05 PM
I noticed my livewell would not fill when I turned the switch on. When I toggle the switch to where it would come on with the timer, it seems to work fine. It appears it just doesn't work when I put it in the manual mode. I thought I would ask on here before I start digging under the dash and in the bilge area looking for the problem. It may just be a loose wire, but thought I'd ask. I've never fooled with that system before. Thanks....Jim
Posted by FishingwithRusty
11/26/2019 9:26 AM
sounds like a loose connection or that side of the switch has gone bad. a test light will tell you pretty quickly if youre getting voltage out of that side of the switch

Edited by FishingwithRusty 11/26/2019 9:26 AM
Posted by 31airborne
11/26/2019 10:20 AM
Agree w/ Rusty. Recommend starting at the switch panel. Had a similar issue on my Triton. Ended up replacing the panel (was way easier than breaking it down into individual switches).
Posted by TightlineT
11/26/2019 8:36 PM
Thanks for the responses. I seldom use it, but hate to have it not working. Appreciate the advice.
Jim
Spread the word

del.icio.us Digg Furl Reddit BB Google Ma.gnolia Netscape Simpy StumbleUpon Technorati Live Yahoo!

Jump to page : 1
Now viewing page 1
Jump to forum :
Search this forum
Printer friendly version
E-mail a link to this thread
 

Advertiser

Advertiser

CFF Calendar
December 2019
SMTWTFS
1 2 3 4 5 6 7»
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Upcoming events (next 2 weeks)

Advertiser

Random Photo


Album: Crackerfest 2008!


(Delete all cookies set by this site)

Copyright © 1996-2019 All rights reserved.
Duplication in whole or in part of this Web site without express written consent is prohibited.
CFF Privacy Policy

Running MegaBBS ASP Forum Software
© 2002-2019 PD9 Software